Dalej zabrałem się zrobienie lub dokańczanie:
- oklejek kabiny (tutaj poszedłem na łatwiznę i wyciąłem laserem na tekturze barwionej w masie: Nigdy mi ten element nie wychodzi w wycinaniu a tutaj akuracik kolorek dopasowałem (: Kabina kupna z pewnymi defektami ale udało się to poskładać do kupy na klej polimerowy bo trochę prężyła. Do tego celownik,
- bombki dały mi w kość bo ciągle nie umiem w listki. Wyszło jednak całkiem przyzwoicie (Lewa wpadła mi do środka grzejnika podczas dosuszania i nieco podkopciła - taka niezamierzona extra walorka). Płetwy także docięte na laserze bo wycinankowe okazały się za krótkie,
- golenie zamontowane w rurki po antenie z RC. Dopiero to dało im sztywności i stabilności. Wewnętrzne część klap komór podwozia wykonałem sam, mimo sklejenie wycinankowych te moje po małym brudzeniu wydały mi się ciekawsze. Dodałem także trochę drutów, przewodów i rurek w komorach kół
- na koniec kaemy. Tutaj użyłem bolcy od pasków do zegarka. Pasowały idealnie plus mają do tego fajne fazowanie na końcówkach. Dodatkowo do środka wkleiłem połówki sprężyn imitujących nagwintowanie. Po tym przyklejenie komór amunicyjnych i kaemów.