Pływające eksperymenty...
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- herbaciany
Witam Cię Herbaciany cały czas obserwuje niewiarygodne postępy twojej pracy model jest naprawde rewalacyjny i bardzo przemyślany
jak byś czegoś nie wiedział to przesyłam ci link.
http://www.pier72.com/hmcshaida.htm
tam mógłbyś znaleść odpowiedzi na niektóre zagadki
Pozdrawiam
jak byś czegoś nie wiedział to przesyłam ci link.
http://www.pier72.com/hmcshaida.htm
tam mógłbyś znaleść odpowiedzi na niektóre zagadki
Pozdrawiam
praca w stoczni wstrzymana do wiosny (brak czasu)
HMS Cleopatra - rozpoczynam budowę poszycia...
- herbaciany
- herbaciany
Naprawdę CUDO !!!!
Bardzo mi się podoba jak bym miał większe pojęcie o elektronice RC to pewnie sam bym się rzycił na tą głęboką wodę... ale narazie ide sklejać dalej moje żaglowce....
Wydaje mi się że Piotr K i Cygielski mają rację batyskaf mógłby być trochę żywszy w barwie np. w kolorze dachu nadbudówki... ale poza tym jest naprawde zajefajne cudeńko .
Pozdrawiam
Bardzo mi się podoba jak bym miał większe pojęcie o elektronice RC to pewnie sam bym się rzycił na tą głęboką wodę... ale narazie ide sklejać dalej moje żaglowce....
Wydaje mi się że Piotr K i Cygielski mają rację batyskaf mógłby być trochę żywszy w barwie np. w kolorze dachu nadbudówki... ale poza tym jest naprawde zajefajne cudeńko .
Pozdrawiam
praca w stoczni wstrzymana do wiosny (brak czasu)
To nie takie trudne, teraz wystarczy tylko mieć kasę i kupuje się gotowy zestaw do montażu - a wiedza do tego potrzebna jest tylko taka by rozróżniać kolorki i wiedzieć gdzie jaką wtyczke podpiąć.jungu pisze:Bardzo mi się podoba jak bym miał większe pojęcie o elektronice RC to pewnie sam bym się rzycił na tą głęboką wodę...