Poszukuję zdjęć i materiałów

Hyde Park czyli "magiel" ale w granicach rozsądku

Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork

Kat

Post autor: Kat »

Jsa mam rower i ot nest czerwony, a czerwony to jest prawie jak pomaranczowy no i w tym moim rowerze to kola sa jak takie pierscionki i maja takie druciki w srodky i na nich jeszcze takie pomaranczowe swiecoce to to bedze napewno to i ja myasle ze takie powinienes zrobic w swojej ciexzarowce. i ja tez sie znam na tirach bo jak kiedys zbieralem grzyby w lesie to przechodzilem kolo parkingu dla tirow i je sobie wszyedtkie dokladnie obejrzalem a moj tata to ma firme z tirami i ja nimi codziennie jeszcze do prze4dskola i oczywiscie ja dsam kieruje bo ja to umiem najlepiej wczesniej sie tym nie chcwalilem bo by jeszcze buylo ze sie przechwalam ale jak juz sie tu innni odzywaja i mowia ze tez sie znaja to dobrze bo nie bede sampozdrawiam
Edmund_Nita
x 8

Post autor: Edmund_Nita »

O kurna, Konan przestań.... "siwy pancergrau". Popłakałem się ze śmiechu...
Awatar użytkownika
Konan Barbarzyńca

Post autor: Konan Barbarzyńca »

a wcale nie przestane, chyba że mnie złe ludzie wontek zamknom, ale wtedy nowy założe bo ja uparty w zdobywaniu dokumentów jestem

a z tymi kołami to zrobie jak Kat mówi, pójde pod sklep i dokonam dokumentacji fotograficzenj okazów co stoja pod msklepem i zrobie tak w modelu

Aha!!! Czy ktoś ma zdjęcia kierowców cieżarówek bo chciaem też jedengo zrobić z drutu papieru i plasteliny i potrzebuję:
-standardowe ubranie kierowcy
-standardowe buty kierowcy
-standardową czapkę kierowcy
może zrobię z masy solnej tak jak radziłem koledze co chciał włoskich pilotów robić, jak ktoś ma włoskich pilotów to też wstawcie tutej bo tamten watek skasowali złe ludzie jakieś
ZŁO SQUAD
Awatar użytkownika
Piter

Post autor: Piter »

joł
przepraszam ze dopiero tyraz odpowiadal ale zepsul mi sie łindols i musialem zadzwonic do szfagra wojka babci mamy zeby naprawil bo ja nieumiem. jo slyszolem ze takie kolka zimowe to sa takie ktore zaklada sie jak jest zimno a te drogie to jak jest cieplo to ja se pomyslalem ze moze bytak na pake dac jedne a drogie zalozyc mozna by zmieniac jak bedzie zimno. jesli chodzi o kierowce to ja myslolem zeby go z gwozdzi zrobic mam taki sloik gwozdzi to bedzie wsamraz. zdjecia kierowcy przysle ci na dyska za miesiac bo mi sie baterie w aparacie wyczerpaly a w serwisie mi powiedzieli ze to tyle potrwa. Ale to ja tez porozmawiam z panem juzkiem z pod szostki to on ponoc jezdzil takimi cezarowkami to sie dowiem bo on ponoc to jest taka kopalnia tylko nie wegla tylko wiedzy. juzka tez opisze jak wyglada i namaluje go bo jak napisalem aparatu niemam.
szacun !
Bismarck GPM
Missouri
SH-60B
Kat

poszukałrm w gugló i mi wyplulo ze kierowca ciezarowki wyglada tsak:
Obrazek
Obrazek
i jeszcze takiego znalazlerm i on chyba bedze faworytem bo nie trzeba go malowac bo on juz jest w szarym pancergrał Obrazek

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Konan Barbarzyńca

Ten na pierwszym zdjęciu to odpada bo ma za dużego nosa, a wtedy to gwóźdx na nosa by mu przeciążył głowe, ale tego w siwym pancergrau chyba zrobie bo to mój ulubiony kolor jest, i chyba moją cieżąrówke z pomarańczowej na pancergrau przerobię
dziex
ZŁO SQUAD
Kat

a to nie mozesz zrobic w pomaranczowym pancergrał? przeciez ten cały pancergram to byl robiony w szerokiej gamje kororystycznej, tu masz nawet zdnejnie jagdpanthery w zolto-zielono-brazowym pancergwau, to mysle ze pomaraczowy tez bedze fajny.
SP a ta twoja niezarowka to bedze wienksza od jadgepanthery?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Konan Barbarzyńca

a to mnie uspokoiłeś i uceszyłes, że moge dac ce pomarańczowy pancergrau, bo ja sie na tym tak dobrze nie znam

ps pewnie ze bedzie bo ja tylko duże modele robier, a kiedyś moze nawet cos pokarze jak mi oddadza aparaat, no i oczywiście kosmity nie mogą mi ukraść modelu bo tu na północy kraju to kosmity latają i kradnąmodele, taki jeden kolega miał taki problem i my o tym na forumie juz pisalismy, jak chcesz poczytać o jego problemach to se znajdx wątek jego
ZŁO SQUAD
paperman

Post autor: paperman »

A morzerz pżecierz złobidź takom cienzalówkę co mo pomarancowy i sify pancergał na sebie O tu jezd taka. Kierowdza stoji opok.Ja wim ,ze to toko molo cienzalówka ale ty nie pisał cyz durza ma bydź czy mala,wiec morze mala byla.I to potopno kon jakowys jezd,ja to ni wim jak mosze byc kun i cienzalowka w jednom,ale tok slyszolem od kolegi,ale kolega czesto takie bstury muwi,wic ni wim i ni powim jag to jezd.A jakpys mnie mufil ze marz malo zdyjec to tu marz jeżce ale bes sifego pancergrał,bo ktoś chioł miedź calego w pomalancowym pancergrał kunia czy tom cienzlaowke i sife pancergrał zdyjoł to s tylu a to s boku to muział malnąć pomalancowym pancergrał.
Na warsztacieCrown Vic '78-'88 i
Fiat 1800 z MM
W avatarku Warszawa 224
Awatar użytkownika
kierownik
x 11

Post autor: kierownik »

Drodzy koledzy! Zabawa była przednia - mam nadzieję, że właściwi adresaci tej "relacji z poszukiwań" wyciągną właściwe wnioski. Jednak wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć - proponuję zakończyć wpisy w tym wątku, w przciwnym razie zacznie wywoływać niesmak.
Do roboty ! Do kleju! Do nożyczek! ;-)
Zablokowany