Fw Volksjaeger- projekt własny*
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
Fw Volksjaeger- projekt własny*
Witam!
Chciałbym przedstawić mój pierwszy projekt - Fw Volksjaeger zainspirowany znaną stroną Luft46.com.
A oto zdjęcia:
pozdrawiam,
Chciałbym przedstawić mój pierwszy projekt - Fw Volksjaeger zainspirowany znaną stroną Luft46.com.
A oto zdjęcia:
pozdrawiam,
Witam!
Jestem bardzo zaskoczony tak sporym odzewem na mój model. Bardzo dziękuję!!!
Model jest w skali 1:33, a rozpiętość skrzydeł w modelu wynosi 14,5 cm.
Model jeszcze nie nadaje się do udostępnienia - posiada jeszcze braki w wycinance- trzeba jeszcze trochę nad nim popracować, ale kto wie.
Jak widać na zdjęciach model jest uproszczony - można się pokusić jeszcze o wnętrze kabiny, ruchome lotki, stery itd, itp.
Jestem bardzo zaskoczony tak sporym odzewem na mój model. Bardzo dziękuję!!!
Model jest w skali 1:33, a rozpiętość skrzydeł w modelu wynosi 14,5 cm.
Model jeszcze nie nadaje się do udostępnienia - posiada jeszcze braki w wycinance- trzeba jeszcze trochę nad nim popracować, ale kto wie.
Jak widać na zdjęciach model jest uproszczony - można się pokusić jeszcze o wnętrze kabiny, ruchome lotki, stery itd, itp.
Zgadzam się, wtedy mógłbyś jeszcze dorobić jakiś mały traktorek i już by był cały zestaw.PiterATS pisze:E tam uproszczony.
Przecież to jest świetny materiał wyjściowy do zrobienia nietypowego modelu. A nawet gdybyś zostawił go w takiej formie, w jakiej zaprezentowałeś na forum, byłaby to wycinanka znakomicie nadająca się dla początkujących modelarzy.
Pozdrawiam.