Witam! BMW+Celica GT-4 (duzo zdjec)
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Witam! BMW+Celica GT-4 (duzo zdjec)
Witam wszystkich.. majne pierwszy post na forum Widze tu wielu doświadczonych modelarzy wiec rejestracja na forum chyba mi wyjdzie na dobrze ;) .
Co by pustych slow nie pisac, prezentuje moje dwa modele, sklejone juz jakis czas temu. To sa moje dwa pierwsze modele wiec do idealu im daaaaleeeko.. teraz sam sie z nich smieje
Toyota Celica GT-4 Safari Rally, wspanialy model Bardzo milo go wspominam. Jest to model firmy Tamiya, 1:24 of course.
W najblizszym czasie chce sprobowac zrobic na niej zabrudzenia, efekt blota, piasku itd. Zyczcie powodzenia bo sam nie wiem co z tego wyjdzie ;) .
A tu moj pierwszy model, Focus WRC, juz w dosc starej specyfikacji. Ten model jest Revella, nie wiem czemu, mialem duze problemy z kalkomaniami, po nalozeniu praktycznie nie dalo sie ich juz przesuwac ;) .
Aktualnie pracuje nad modelem BMW 320i Racing, piekny wyscigowy rekin
I hope you like it ;) . Pozdrawiam.
Co by pustych slow nie pisac, prezentuje moje dwa modele, sklejone juz jakis czas temu. To sa moje dwa pierwsze modele wiec do idealu im daaaaleeeko.. teraz sam sie z nich smieje
Toyota Celica GT-4 Safari Rally, wspanialy model Bardzo milo go wspominam. Jest to model firmy Tamiya, 1:24 of course.
W najblizszym czasie chce sprobowac zrobic na niej zabrudzenia, efekt blota, piasku itd. Zyczcie powodzenia bo sam nie wiem co z tego wyjdzie ;) .
A tu moj pierwszy model, Focus WRC, juz w dosc starej specyfikacji. Ten model jest Revella, nie wiem czemu, mialem duze problemy z kalkomaniami, po nalozeniu praktycznie nie dalo sie ich juz przesuwac ;) .
Aktualnie pracuje nad modelem BMW 320i Racing, piekny wyscigowy rekin
I hope you like it ;) . Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pn lut 16 2004, 16:40 przez cruzzz, łącznie zmieniany 1 raz.
hmmm a wiec sprobowalem swoich sil w "brudzeniu" modelu... wyszlo tak srednio, dla niektorych pewnie do bani, ale chcialem sprobowac i na przyszlosc mysle ze juz bede w miare wiedzial czego nie powinienem robic troszke przesadzilem i farba sie troche odbija w mocnym swietle, ale co tam... na rajdzie safari samochod sie moze wszystkim pobrudzic ;)
W BMW silnik prawie skonczony
W BMW silnik prawie skonczony
Ostatnio zmieniony wt lut 17 2004, 15:58 przez cruzzz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Radek Zamość