gulus pisze:Nie do końca jestem przekonany, czy Hyde Park jest właściwym miejscem do prezentacji naszych modeli Science Fiction, Fantasy, Horror czy jakich tam. Może lepsze byłyby oddzielne topicki w temacie Przestrzeń i reszta świata?
Spoko jestem za, tam możemy pokazywać nasze modelel, ale sądzę, że o tak zwanej .... Maryni to tutaj możemy poklachać. Tu może my się pochwalić naszym ego, bo jak się coś komuś niespodoba to to jest miejsce w którym każdemu można przyłożyć
Postanowione, dzisiaj i jutro do wieczora na pewno nie dam rady założyć nowych wątków, tak więc jakby co i jakbyś miał ochotę to załóz. Ja mam kilka fotek swego X-Winga i TIE Fightera, to byłyby dwa wątki
Ktoś tu wspominał o Obcym:
jako że jestem wręcz fanatykiem filmów "Alien" oraz "Aliens" ("Obcy 3" - nudy, "Obcy: Przemudzenie" - żenada) to spieszę powiadomić, że w internecie sądo ściągnięcia modele:
Armored Personel Carrier
(prv. Hudson: -How?! The transmiter was on APC, it's wasted!)
i karabinu M-41A Pulse Rifle
(cprl. Hicks: I wanna introduce You my close personal friend:
this is na M-41A Pulse rifle. Ten milimeter in over, and under thirty milimeter contacting grenade launcher. Fill it weight.)
Swoją drogą: kto mi powie jak ładnie przetłumaczyć na polski "pulse rifle"? Chyba się nie da.
Człowiek który robi te modele pisał zepracuje nad dalszymi, może już sa; biorę się za szukanie tej stronki gdzie ww modele sa do sciagniecia za darmo, nie pamietam adresu, jak tylko znajde to podam.
Opis sklejania APC to ja gdzies nawet ze zdjeciami widizalem... tylka jak to kurcze wydrukowac - to przeca caly tusz w drukarce zeżre. Moze sa jakies zaklady oferujace drukowanie po jakiesj rozsadnej cenie?
Witam Trurl`a w krainie zakręconych miłośników SF. Spokojnie ja wydrukowałem już 4 x APC dla moich młodych z modelarni spoko to nie zżera całego tuszu z drukarki, tylko cały tusz z wiaderka . A tu coś co dostałem od znajomego agenta wywiadu z FORUM PWM, ponoć tak w USA reklamowano film "Space 1999"
[img]http://olek_bytom.w.interia.pl/orzel11.jpg[/img]