Łódka zamontowana.
Wydaje mi się, że powinna jakoś wisieć, ale nic o tym nie ma w instrukcji, na zdjęciach też nie bardzo widać jak ją zaczepić.
Może ktoś coś podpowie?:)
Nie wiem czemu tak daleko odsuwasz pionowe drabinki na ścianach. Trochę to nienaturalnie wygląda. Model ładnie i czyściutko klejony. Ta kulista osłona radaru ciut odstaje od reszty. Nie wiem, czy stawiasz na 100% standard, ale ta płaska drabinka na podstawę radaru całkowicie nie pasuje do reszty modelu. Proponowałbym skorzystać z zapasu koloru i ja wymienić na nową.
Jeżeli chodzi o drabinki to masz rację, za daleko są od ściany. Może coś z tym jeszcze postaram się zrobić.
Kulista osłona to szczyt moich możliwości, pamiętajmy że na zdjęciach są dosyć duże zbliżenia.
A zapasu niestety nie ma... drabinka zostaje tak jak przewidział projektant.
Motorówka jest zawieszona na żurawiku a stępka jest podparta na dwóch wysięgnikach zamocowanych do podestu nad pokładem . Są jeszcze liny przytrzymujące motorówke , oplatają ją z boku i są zamocowane do ściany bocznej nadbudówki i podestu .
Plany były zamieszczone w "Modelarzu" 6,7,8, 2000 , jak byś szukał czegoś dokładniejszego