ps. czekam aż na twój warsztat trafią urządzenia cumownicze (np.cz.205, 206, itp), które zapewne wykonasz zgodnie z zamiarem projektanta.
ps2. patrzę na arkusze wycinanki, te samoloty to rzeczywiście są nieduże. Szacun.
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Ano nie mają. Też mnie to zdziwiło. Mam już 2 Ro w 1/200 w innym włoskopodobnym wyrobie i okienka sOM narysowane, a autor "kontrowersyjny"
Tylko sE zapisz w kompie i dla pewności gdzieś na ścianie gdzie to pudełko schowałeś aby nie trzeba było za jakiś czas użyć części z drugiej "wycinanki"gk pisze:Teraz sE będą czekać w pudełku
Tak. Racja. Coraz częściej wiem, że coś mam, ale nie do końca wiem gdzieTempest pisze: sob sty 18 2025, 21:29 Tylko sE zapisz w kompie i dla pewności gdzieś na ścianie gdzie to pudełko schowałeś
A prącie bardzo. Nic spektakularnego
Coś tam się błyszczy czyli szybka jest ale następną razą (znowu VaBank po raz eNty w telewizorze obejrzałem ) musisz z tego celofanu w który paczki papierosów są pakowane szybkę dociąć i - nie mam pojęcia w jaki sposób, może na lakier bezbarwny - ją w te ramki oszklenia wkleić.gk pisze:A i zapomniałem dodać, że w ramki "oszklenia" zapodałem Micro Kristal Clear. Ale zupełnie bez fajerwerków to wyszło
Ufffff... Dobrze wiedzieć, że nie jestem sam.