Poszukuję zdjęć i materiałów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Konan Barbarzyńca
Poszukuję zdjęć i materiałów
Część , poszukuję zdjęć , materiałów, planów i rysunków dla ciężarówki, bo czeka w kolejce do sklejenia na 14 pozycji, ale się powoli przesuwa w górę, i stwierdziłem, ze trzeba by mieć jakieś plany i rysunki, żeby dobry model zbudować.
Nie wiem jeszcze kiedy będę ją budował , bo jak pisałem narazie jest jeszce w kolejce, ale się przesuwa w górę, a jak znajdę plany i zdjęcia to się przesunie szybciej i wtedy zacznę ją sklejać.
Wielkie dzięxy za pomoc , wszystkie materiały się przydadzą.
Dzięx i pozdr.
Nie wiem jeszcze kiedy będę ją budował , bo jak pisałem narazie jest jeszce w kolejce, ale się przesuwa w górę, a jak znajdę plany i zdjęcia to się przesunie szybciej i wtedy zacznę ją sklejać.
Wielkie dzięxy za pomoc , wszystkie materiały się przydadzą.
Dzięx i pozdr.
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 167
Ty a jakom cienrzaruwke ty kciał? takom jakom zauwa gościu z lodami po siedlu i wypas muze zapuszcza, czy takom co niom ruskie UFA sciongajom z pola zanim kto zobaczy? Bo takom od lodów to ja mam zdjencia i plany bo jak sie ten ziutas od lodów zalał denaturatem pod moim blokiem to wziełem miarke ojca i pomieżyłem toto i strzeliłem 746 fot komurom. Wienc jerzeli chodzi co o takom z lodami to daj mejl to ci wyślem. Pzdr.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
- Konan Barbarzyńca
UWAGA!!!!!
Odpowiadam:
Szyderczy:
Nie kciałem takiej ciężarówy co jeździ po osiedlu i robi "łinininididiti" bo ona żółta jest , a ja chciałem taką pomarańczową , na ulicy widziałem jak jechała i chce ją skleić i się będę opierał o wycinankę i ją zmodyfikuję , aż zrobię taką jak widziałem
OldMan:
Pomimo tego, ze nie chcę tej , to plany się przydadzą każdej ciężarówy, bo ja zbieram planów dużo, ściągam mnustwo z internetu, bo mam go , a jak możesz to rysuj jak najszybciej się da , bo mi sięciężarówka już przesunęła na 12 miejsce w kolejce , bo kawę postawiłem na tej co była na 9 miejscu i jest plama i siejuż nie nadaj.
Dzięx i
ślijscie mi plany ciężarówy
Odpowiadam:
Szyderczy:
Nie kciałem takiej ciężarówy co jeździ po osiedlu i robi "łinininididiti" bo ona żółta jest , a ja chciałem taką pomarańczową , na ulicy widziałem jak jechała i chce ją skleić i się będę opierał o wycinankę i ją zmodyfikuję , aż zrobię taką jak widziałem
OldMan:
Pomimo tego, ze nie chcę tej , to plany się przydadzą każdej ciężarówy, bo ja zbieram planów dużo, ściągam mnustwo z internetu, bo mam go , a jak możesz to rysuj jak najszybciej się da , bo mi sięciężarówka już przesunęła na 12 miejsce w kolejce , bo kawę postawiłem na tej co była na 9 miejscu i jest plama i siejuż nie nadaj.
Dzięx i
ślijscie mi plany ciężarówy
ZŁO SQUAD
Taka może być? http://www.cleanfunny.com/pics/animal-v ... -truck.jpg albo moze taka: http://www.cleanfunny.com/pics/people-t ... desert.jpg i ta jest jeszcze fajna: http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DN
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Konan Barbarzyńca
Dzięki Kat, ale ni o to mnie chodziło, bo ja szukam ciężarówki, a na zdjęciu od Ciebie było widać samolot i konika przy wozie i tak mnie to zdrażniło, ze wyłączyłem. A na tej ciężarówce co ja na ulicy widziałem, to ludzie nie siedzieli, bo ja sie o autobus nie pytałem , tylko o cienżarówke.
Mail do mni jest w profilu, bo ja go nie pamiętam.
Dajcie mnie dużo zdjęć, bo ja zbieram dokumentację, to jak ktoś będzie potrzebował to się odwdziencze i też prześle, bo mam, tylko nie mam do mojej ciężarówki co ja chce przerobić z wycinanki na taką co na ulicy widziałem
Mail do mni jest w profilu, bo ja go nie pamiętam.
Dajcie mnie dużo zdjęć, bo ja zbieram dokumentację, to jak ktoś będzie potrzebował to się odwdziencze i też prześle, bo mam, tylko nie mam do mojej ciężarówki co ja chce przerobić z wycinanki na taką co na ulicy widziałem
ZŁO SQUAD
A bo Ty nie napisałes drigi Konanie Barbażyńco na jakiej ulicy widziałe tą ciężarówke to ja nie do końca wiedzałem o jaka Ci chodzi czy ona ta ulica to była asfaltowa czy może brukowana a może Waryńskiego albo Nowotki bo jak jak bym wiedzial dokładnej to bym poszedl na ta ulice i bym zrobil zdjecie tej cezarowki co tam bedze wtedy jechac?
- Konan Barbarzyńca
UWAGA!!!!
Odpowiadam znowu
Dzięki chłopaki za pomoc, OldMan wielkie dzięki, pamiętaj jeszcze o cyrklu, bo ma kółka okrągłe hehe a tom ciężarówke to ja widziałem na ulicy Płk. Dąbka w Elblągu tak śmignęła szybko bziuut, o tak właśnie i tyle ją widziałem, wiem że miała6 kół i była pomarańczowa
Jak będziecie mieli plany tej ciężąrówki to ślijcie dzięx
ps. cieżarowa sie znowu przesuneła w kolejce, bo mi serek wiejski skapnął na model nr 6 w kolejce i ciężarówa jest teraz na 10 miejscu już
Odpowiadam znowu
Dzięki chłopaki za pomoc, OldMan wielkie dzięki, pamiętaj jeszcze o cyrklu, bo ma kółka okrągłe hehe a tom ciężarówke to ja widziałem na ulicy Płk. Dąbka w Elblągu tak śmignęła szybko bziuut, o tak właśnie i tyle ją widziałem, wiem że miała6 kół i była pomarańczowa
Jak będziecie mieli plany tej ciężąrówki to ślijcie dzięx
ps. cieżarowa sie znowu przesuneła w kolejce, bo mi serek wiejski skapnął na model nr 6 w kolejce i ciężarówa jest teraz na 10 miejscu już
ZŁO SQUAD